wp3337f726.png

wp3337f726.png

© 2009 Riddershof

wp5a2ba6ce.png

Ontworpen door H. Van Eerden

 

Een Camping feest zou er als volgt uit kunnen zien:

 

Bij binnenkomst wordt er een blikje bier of fris uitgedeeld aan uw gasten; u weet wel: blikjes uit een grote teil met ijsklontjes! De zoon van Frans verzorgt de muziek op deze avond. Frans is de scharrelaar van de camping en weet overal een oplossing voor. “Voor een paar knaken doet onze Kobus dat wel”, zegt Frans. Frans regelt alles voor een paar knaken.

Uiteraard worden bijna alle dranken geschonken, zoals bier, fris, wijn (rood, wit, zoet, Moesel, rosé), maar ook wit bier, Palm en Trappistenbier, een mixdrankje met rum en wodka en whisky horen ook bij dit pakket, net zoals diverse jenevers, port, sherry en vermouth.

Dan begint de band te spelen, het is moeilijk om dan nog te blijven zitten.

Ook meezingen mag: de band speelt veel bekende meezingdeuntjes.

Er is ook een campinggast die met de microfoon mee wil zingen, maar dat is geen goed idee. Vorige keer had Koos de hele kantine leeg gezongen en dat om ongeveer kwart over tien.

Het is tijd voor de jaarlijkse barbecue. Er word naar hartelust gebakken en gebraden. Tante Toos heeft voor de buffetten gezorgd. Dat ziet er goed uit, dat zou ze vaker mogen doen.

Nog even en dan is het woord aan Frans. Hij heeft wat prijzen geritseld voor de bingoronde. Frans zelf heeft natuurlijk ook bingokaarten gekocht (voor weinig).

Al uw gasten mogen meedoen. En uiteraard mogen de prijzen gewoon mee naar huis genomen worden. Het gebeurt wel eens dat er een foute bingo is; in dat geval moet diegene een liedje zingen. Zo gaat dat hier op de camping.

Dan gaat de band weer beginnen met een speciale live karaoke versie.

Vaak is het dan dringen op het podium. Dat wil iedereen wel eens proberen.

Alleen Koos mag niet meedoen!

De vrijwilligers die vandaag de drankjes serveren staan natuurlijk ook op de camping. Soms moeten we de bediening zelfs van de dansvloer afhalen, zo gezellig kan het zijn.

Om één uur is het gedaan met de pret, de bar sluit en iedereen mag nu eindelijk terug naar zijn tent of caravan. Wees wel rustig op het kampeerterrein, want er zijn al mensen die slapen.

 

Klik hier voor meer foto’s

wpc2a3712c_0f.jpg
wpcc813693_0f.jpg
wp51e9d630_0f.jpg